• New design joyner buggy parts with great price
  • New design joyner buggy parts with great price
  • New design joyner buggy parts with great price
  • New design joyner buggy parts with great price
  • New design joyner buggy parts with great price
  • New design joyner buggy parts with great price
  • New design joyner buggy parts with great price
  • New design joyner buggy parts with great price
  • New design joyner buggy parts with great price
  • New design joyner buggy parts with great price
  • New design joyner buggy parts with great price
  • New design joyner buggy parts with great price

New design joyner buggy parts with great price

  • USD $25 - $60 / Piece Get Latest Price
  • JINLING
  • A01002
  • Zhejiang, China
  • 5 Piece / Pieces
  • T/T MoneyGram Credit Card
  • 5000 Piece / Pieces per Month
  • Ningbo Shanghai
Packaging Details ATV PARTS CARTON.
Product Description

New design joyner buggy parts with great priceProduct Description

Product Description  

As an professional QUAD ATV/UTV parts manufacturer in China.Jinling Vehicle will supply best quality vehicle and service for you.

Model No.A01002

Work of:  ATV UTV GO CART BUGGY

Material:STEEL

ATV Parts: Rear Axle

 Product Pictures  

  Company Information  

1. Our factory possesses our own factory building and office building (The area of factory building is 25000 m²

, double span of workshop is 8560 m²), the transportation is very convenient.

2. Our factory has strong production team, research and development team, foreign trade team and after-sale team.

3. CEO has been engaged in the production and sales of ATV and ATV parts for 16 years, who has affinity, possess strong positive energy. There 30 employees, who has worked for more than 10 years with perfect welfare benefits.

4. Our factory is the legal enterprise approved by government, with close relations with the government

5. The funding strength of the company is strong, it selects quality brand supplier for cooperation, with large-scale purchasing, cost control, abundant raw materials of warehouse.

6. We have 50 sophisticated equipments, the equipments, which is produced by standardization with mass production, is real thing, and test facilities are complete with high safeness.

7. Strong research and development ability, good seizing ability of market trend, valued brand image.

8. Standardization production (in compliance with ISO production and management, in accordance with 6S total management), the service time of product is long, ranking the top in the same trade.

9. With good mastery of requirement ability of customers and the introduction by old customers, the company pays a return visit to customers at a regular time

10. With high single-minded degree, continuous study and summary, the company accumulates and makes progress.

 Our Advantages   

1.ask:What is the minimum order quantity?  
 answer:MOQ for ATV: 1x20FT, MOQ for spare parts: 5pcs
2.ask:What is the production and delivery time?  
 answer:Delivery for ATV: 20-30 days. Delivery for spare parts: 5-15days
3.ask:Can I order a sample ?  
 answer:Yes for spare parts,and need 200 USD as sample fee for ATV.
4.ask:Can we use our own shipping agent ?  
 answer:Sure.
5.ask:Can we mix the 20ft container ?  
 answer:Yes, you can mix no more than 4 models in a 20ft container and no more than 6 model in a 40HQ container. 
6.ask:Can we use our own logo or design for sticker ?  
 answer:Welcome!
7.ask:How often do you develop new models?  
 answer:We regularly develop 1 new model per 3 months.
8.ask:Do your factory have Certificate?  
 answer:We have CE for all of our ATV products and EEC for mostly of ATV products. 

 Packaging  

Film 45#,40Cr frame inside and  strong carton outside.

We can also do the mark and sticker as buyers require.

 Recommended Product  Our Services

 

Yongkang Jinling Industry & Trade Co., Ltd.

We Provide

ATV ,atv parts ,UTV parts ,Brush Cutter Parts ,Chain Saw Parts

Main Markets

South America , Oceania , Western Europe , Central America , Northern Europe , Eastern Europe , Eastern Asia , Southeast Asia , Southern Europe , Mid East , Domestic Market , South Asia

Contact Now

Sourcing Request

Submit